Search
Generic filters
Exact matches only

Utbildar framtiden

Kurser för företag
Search
Generic filters
Exact matches only

Företagsutbildning och kurser inom El, Ventilation, VVS och Kyla

INSU är installationsbranschens utbildningsbolag. Vi genomför grundutbildningar för dig som vill in i branschen och vidareutbildningar för dig som vill ta nästa steg. Kompetensutveckla företaget med kurser på plats, online eller via e-learning.

Vi samlar utbildningar för hela installationsbranschen under vårt tak. Här hittar du längre utbildningar och kortare kurser för dig som arbetar med elteknik, data/fiber, säkerhet, energidistribution, VS, ventilation, automation/styr- och reglerteknik, kyl- och värmepumpteknik och sprinkler. INSU är din kompletta utbildningspartner.

 

Livekurser

Livekurser ger dig möjligheten att via distans säkerställa eller höja din kunskap inom valt ämne! Listan intill visar våra närmaste planerade livekurser just nu.

Klicka dig vidare för alla nu planerade tillfällen.

Fler tillkommer löpande.

 

 

Alla planerade livekurser här

Aktuella livekurser

Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet – Live via webben, 1 dag
Live
Fullbokat
ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
21 feb 2023
23 feb 2023
07 mar 2023

Kursstarten är fullbokad. Välj gärna annan ort/datum eller kontakta oss på kontakt@insu.se.
Elinstallationsreglerna – Live via webben, 1 dag
Live
28 feb 2023

Yrkeshögskolan på INSU

På yrkeshögskolan hittar du tio inriktningar att välja mellan. Alla våra utbildningar genomförs på distans och är berättigade till studiemedel ifrån CSN.

Nytt för i år är utbildningarna Kyl- och värmepumptekniker samt VVS-ingenjör som till hösten -22 fått nya utbildningsupplägg.

Yrkesutbildningarna är skräddarsydda för kommande yrkesroll i nära samarbete med installationsbranschen. Med ny och uppdaterad kunskap finns stora chanser att antingen kliva in i branschen eller skaffa sig ökat ansvar alternativt ny roll på företaget.