Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Tjänstemannaavtalet – Live via Webben

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag

Kursen genomförs livesänd via webben under 2 halvdagar mellan kl 08.30-12.00

Vill du öka dina kunskapar om Tjänstemannaavtalet och tjänstemannarelaterade frågor? När du vet vilka regler som gäller och hur de används blir enklare att arbeta effektivt. Genom att du tar hand om personalen får ditt företag bättre resultat och kan utvecklas i rätt riktning. Hos oss får du hjälp att gå igenom kollektivavtalet men också andra relevanta frågor för tjänstemän. I vår kurs får du lära dig Tjänstemannaavtalet ur arbetsgivarens perspektiv.

Kursmål

Du får kännedom om Tjänstemannaavtalet och tjänstemannarelaterade frågor ur arbetsgivarens perspektiv.

Innehåll

Vi går igenom Tjänstemannaavtalet och tillhörande bilagor som tecknats mellan arbetsgivarorganisationerna; Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige samt Plåt & Ventföretagen och Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen. Dessutom gör vi oss bekanta med de stödfunktioner och hjälpmedel som finns. 

Fokus i kursen ligger på villkoren i Tjänstemannaavtalet och relevant arbetsrättslig lagstiftning. Önskas ytterligare fördjupning i den arbetsrättsliga lagstiftningen rekommenderar vi Arbetsrätt.

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, personalhandläggare, lönehandläggare och övriga som hanterar tjänstemannaavtalet för arbetsgivarens räkning.

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta