Search
Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Search
Generic filters
Exact matches only

Tjänstemannaavtalet – Live via Webben

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag

Kursen genomförs livesänd via webben under 2 halvdagar mellan kl 08.30-12.00

Vill du öka dina kunskapar om Tjänstemannaavtalet? När du vet vilka regler som gäller och hur de används så att det blir enklare att arbeta effektivt. Genom att du tar hand om personalen så får ditt företag bättre resultat och kan utvecklas i rätt riktning. Hos oss får du hjälp att gå igenom kollektivavtalet och du får även information om tjänstepension och försäkringar. I vår kurs får du lära dig Tjänstemannaavtalet ur arbetsgivarens perspektiv.

Innehåll

För samtliga arbetsgivare som är organiserade inom Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige och Plåt & Ventföretagen. Vi går igenom Tjänstemannaavtalet, med bilagor, som tecknats mellan samtliga ovanstående arbetsgivarorganisationer och Unionen, Sveriges Ingenjörer samt Ledarna.. Fokus i kursen ligger på villkoren i Tjänstemannaavtalet. Relevant lagstiftning berörs i mindre utsträckning. Önskas fördjupning i den arbetsrättsliga lagstiftningen rekommenderar vi Arbetsrätt.

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, personalhandläggare, lönehandläggare och övriga som hanterar tjänstemannaavtalet för arbetsgivarens räkning.

Kursen är bara för företag som är medlemmar i Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige och Plåt & Ventföretagen

Priser

Medlemspris 1

3 100 kr exkl moms

Medlemsföretag från Installatörsföretagen, Svensk ventilation och SKVP Gymnasielärare.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta