Search
Generic filters
Exact matches only

Vi söker institutionstekniker!

Till vårt labb i Katrineholm söker vi en institutionstekniker som ska ansvara för utrustningen till våra kyl- och värmepumputbildningar.

 

Tjänsten

Som institutionstekniker ansvarar du för utrustning/verktyg i våra kyl- och värmepumpslabb och i vår verkstad. I tjänsten ingår också att gå i takt med omvärlden, att utveckla utrustning och driva detta område framåt, så att vi även fortsättningsvis är den attraktiva utbildningspartner som våra kunder väljer. När du är varm i kläderna, ser vi gärna att du stöttar som kursledare i våra kurser med praktiska moment inom ditt område.

 

Är du den vi söker?

Du har en bakgrund inom kylbranschen med tyngd på praktisk kunskap inom kyl- och värmepumpinstallationer. Du är engagerad och självgående och tycker om att driva och utveckla inom ett avgränsat område. Du kan på sikt tänka dig att undervisa i mindre grupper. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vill arbeta för att möta våra kunders och branschens önskemål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder dig

En fri och kreativ yrkesroll, där du med eget ansvar för ditt område, bidrar till att driva och utveckla vårt utbildningskoncept. Du arbetar tillsammans med vår personal på INSUs utbildningscenter i Katrineholm. Du välkomnas till ett glatt och engagerat gäng i ett företag med korta beslutsvägar. Tjänsten är på heltid och vi tillämpar gällande kollektivavtal inom området. Du börjar ditt nya jobb omgående.

 

Såhär söker du

Sista ansökningsdag 30 maj. Ansökan skickas till Mattias Wirdeus som även svarar på dina frågor kring tjänsten. Tel. 010-188 35 81 eller mattias.wirdeus@insu.se Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan utsatt tid. Vänta inte, sök nu!