Generic filters
Exact matches only

Välkommen till INSU Mathias Holmgren

Vår nya VVS-lärare Mathias Holmgren, gjorde sig hemmastadd på INSU från första dagen. Med över 20 års erfarenhet som VVS-montör guidade han tryggt företagslärlingarna i hantverkets viktiga kunskaper under dagens lektioner.

Hej Mathias, välkommen till INSU. Berätta lite om dig själv.

– Jag har varit VVS-montör i över 20 år på olika platser i Sveriges. Jag började arbeta i Luleå efter att ha gjort lumpen där. Har sedan jobbat i Norrköping och är nu tillbaka till min hemstad Katrineholm. Jag har alltid trivts bra som VVS-montör. Det är ett rörligt yrke där man får möta många olika människor. Jag har mestadels arbetat med fjärrvärme och på större byggen. Tankarna kring att arbeta som VVS-lärare har funnits i 5–6 år. Att jag nu fått jobbet här på INSU och får utbilda fler VVS-montörer till branschen känns mycket inspirerande och roligt.

På fritiden åker jag motorcykel med min sambo. Jag utövar sportskytte med pistol. Tidigare har jag tränat och tävlat i thaiboxning i både Sverige och i Thailand. Nu lägger jag mer tid på att renovera vårt 1600-tals soldattorp, där jag och min sambo bor tillsammans med katten Chino.

Välkommen Mathias Holmgren!