Generic filters
Exact matches only

Säg hej till våra två nya medarbetare!

Vi har den stora glädjen att få hälsa Anders Bard och Sören Hultman välkomna till INSU. Anders är ny i vårt säljgäng och Sören arbetar med produktutveckling. Båda har lång erfarenhet inom installationsbranschen.

 

 

Att Anders gärna tar både fysiska och mentala utmaningar förstår vi när han berättar om sitt yrkesliv, sina fritidsintressen och sitt sommarhus han byggt ”off grid”. Nu får vi och våra kunder på INSU glädjen att ta del av hans erfarenheter, kunskaper och positiva inställning till livet.

Hej Anders, välkommen till INSU. Berätta lite om dig själv.

Jag bor i Norrköping. Har fru och tre barn och blev nyligen farfar till Ebbe, mittpunkten i familjen.

Jag är utbildad VVS-montör på Eberstinska i Norrköping och gjorde min lärlingstid på en rörfirma i Norrköping. Efter en tid som VVS-montör arbetade som projektledare och servade Lundbergsfastigheter. 1990 när jag var 26 år startade jag mitt eget företag Bardsrörmokeri med 10 anställda. 2000 sålde jag företaget. Fyra år senare startade jag och en kollega REAB VVS som några år senare köptes upp av Sandbäckens Rör. Senaste åren har jag jobbat som säljare på ASSA Abloy och försäljningsingenjör på Danfoss Climate Solutions.

Som säljare på INSU ser jag fram emot att få använda mina kunskaper och erfarenheter till att hjälpa andra att hitta sin väg till utveckling. Allt från grundutbildningar till vidareutbildningar vi erbjuder. Det känns roligt att få ge tillbaka till en bransch som gett mig så mycket.

På min fritid får jag utlopp för mina kreativa lösningar. Att göra en lösning för självförsörjning på el var en utmaning. Med många timmars arbete och kluriga lösningar har familjen nu ett sommarhus med vindkraftverk och solceller som försörjer oss med el. Det känns både roligt och bra att ha en sådan lösning.

Övrig fritid ägnar jag åt att åka båt, gå i skogen och plocka svamp, umgås med familj och vänner, gärna vid vårt sommarhus. Ibland blir det lite enduro tillsammans med sonen. Ett gemensamt intresse vi haft sedan han var åtta år.

 

Sören Hultman INSU

 
 

Att tolka juridiska texter och göra dem till begriplig svenska är en av hans styrkor. Om texterna sedan handlar om elsäkerhet, regler och avtal är de som mest intressanta, säger han. Att ha Sören Hultman och hans kompetens på INSU är en stor glädje för oss och våra kunder. Att han sedan är trevlig och gillar båtliv ger ju extra poäng.

Hej Sören, välkommen till INSU. Berätta lite om dig själv för våra kunder och samarbetspartner.

– Jag är en av tre bröder som alla hade sikte på elbranschen tidigt i livet. Jag utbildade mig till elektriker och jobbade som det i tio år. När jag senare gick på högskolan fattade jag tycke för säkerhet och de juridiska delarna med regler och avtal. Det ledde mig till arbetet som elinspektör på Elsäkerhetsverket under 10 år med utredning av elolyckor, systemtillsyn och föreskriftsarbete.

Närmas kommer jag från SSAB som arbetsmiljöingenjör med arbetsuppgifter som rotorsaksanalyser, lagefterlevnad, framtagning av utbildningar och interna instruktioner samt myndighetskontakter.

Att nu få möjligheten att arbeta på ett starkt företag som INSU med att skapa och utveckla elsäkerhetsutbildningar känns spännande. Jag ser fram emot alla nya kontakter i branschen och nya arbetsuppgifter.

När jag inte är på jobbet är jag och min familj gärna ute med vår nyinskaffade båt, en Oxelö 26. Oxelösunds skärgård är fantastisk. Andra intressen jag har är film, musik, dragracing och flipper, något som jag spelat sedan 10-års ålder. Jag jagar fortfarande nya ”high score”.

 

Vi hälsar våra nya medarbetare varmt välkomna till INSU och hoppas att ni som kunder, deltagare och samarbetspartners ska trivas lika bra med dem som vi gör!