Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Tjänstemannaavtalet

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag

Vill du öka dina kunskapar om Tjänstemannaavtalet? När du vet vilka regler som gäller och hur de används så att det blir enklare att arbeta effektivt. Genom att du tar hand om personalen så får ditt företag bättre resultat och kan utvecklas i rätt riktning. Hos oss får du hjälp att gå igenom kollektivavtalet och du får även information om tjänstepension och försäkringar. I vår kurs får du lära dig Tjänstemannaavtalet ur arbetsgivarens perspektiv.

Kursmål

Du får kännedom om Tjänstemannaavtalet ur arbetsgivarens perspektiv samt ca en timma information från FINFA.

Innehåll

För samtliga arbetsgivare som är organiserade inom Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige och Plåt & Ventföretagen.

Vi går igenom Tjänstemannaavtalet, med bilagor, som tecknats mellan samtliga ovanstående arbetsgivarorganisationer och Unionen, Sveriges Ingenjörer samt Ledarna.

En timma kommer en representant från FINFA för att prata om kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar.

Fokus i kursen ligger på villkoren i Tjänstemannaavtalet. Relevant lagstiftning berörs i mindre utsträckning.

Önskas fördjupning i den arbetsrättsliga lagstiftningen rekommenderar vi Arbetsrätt.

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, personalhandläggare, lönehandläggare och övriga som hanterar tjänstemannaavtalet för arbetsgivarens räkning.

Kursen är bara för företag som är medlemmar i Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige och Plåt & Ventföretagen

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Ordinarie pris

6 700 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta