Search
Generic filters
Exact matches only

Företagsutveckling

INSUs utvecklingsteam kan analysera och utveckla kundvärdet, ditt företags arbetsmetoder, dina medarbetare, chefer och ledare. Resultatet kommer direkt i form av engagerade medarbetare och ökad effektivitet.

Genom att utbilda och utveckla dina medarbetare – utvecklas hela ditt företag. För att veta var utvecklingspotentialen är som bäst, börjar vi att tillsammans se på ert behov. Kanske behövs en genomlysning av företaget med tillhörande analys och utvecklingsplan. Kanske behöver dina medarbetare kompetensutveckling eller så kan produktionskedjan göras mer effektiv, stark och lönsam.

Då vi ser att behovet av ledarutveckling är stort erbjuder vi branschens egna utbildningsprogram som sträcker sig över 10 månader. Ledarutvecklingsprogrammet passar dig som arbetar som chef/ledare, avdelningsansvarig, gruppledare eller projektledare. Satsa på ditt ledarskap! Läs mer om Ledarutvecklingsprogrammet.

INSU har ett eget team som arbetar med företagsutveckling. Efter en första träff med Christoffer eller Anders kan ni direkt enas om vilka insatser som är rätt för ert företag.

Ta en första kontakt redan idag.

Christoffer Boman, 070-310 04 39

Utbildning och utveckling går hand i hand.

 

Tillsammans kan vi se vilka steg som är aktuella för just ert företag.