Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Tjänstemannaavtalet – live via webben

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag

Vill du öka dina kunskapar om Tjänstemannaavtalet? När du vet vilka regler som gäller och hur de används så blir det enklare att arbeta effektivt. Genom att du tar hand om personalen får ditt företag bättre resultat och kan utvecklas i rätt riktning. Hos oss får du hjälp att gå igenom kollektivavtalet men också andra frågor som berör tjänstemän. I vår kurs får du lära dig Tjänstemannaavtalet ur arbetsgivarens perspektiv.

Kursen genomförs digital under en halv dag.

Kursmål

Du får kännedom om Tjänstemannaavtalet och tjänstemannarelaterade frågor ur arbetsgivarens perspektiv.

Innehåll

Vi går igenom Tjänstemannaavtalet och tillhörande bilagor som tecknats mellan arbetsgivarorganisationerna Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige, Plåt & Ventföretagen, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen. Dessutom gör vi oss bekanta med de stödfunktioner och hjälpmedel som finns.

Fokus i kursen ligger på villkoren i Tjänstemannaavtalet och relevant arbetsrättslig lagstiftning. Önskas ytterligare fördjupning i den arbetsrättsliga lagstiftningen rekommenderar vi Arbetsrätt.

Målgrupp

Chefer, arbetsledare, personalhandläggare, lönehandläggare och övriga som hanterar tjänstemannaavtalet för arbetsgivarens räkning. Kurser är bara tillgänglig för företag som är medlemmar i Installatörsföretagen, Glasbranschföreningen, Maskinentreprenörerna, Måleriföretagen i Sverige samt Plåt- & Ventföretagen.

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Ordinarie pris

6 700 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta