Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Validering VVS steg 1 2023

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag

Validering steg 1 är en basvalidering som motsvarar tre terminer på gymnasieskolans VVS- och fastighetsprogram med utgång VVS-montör.  Validering steg 1 är ett webbaserat test och genomförs hos en av yrkesnämndens godkända valideringsutförare. Testet tar en halv dag. 

Kursmål

Efter godkänd validering steg 1 kan du anställas som anställd under utbildning (lärling) på ett företag som är anslutet till Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl. Yrkes- och fackteori ska läsas in under din utbildningstid på företaget.

Innehåll

Validering steg 1 består av sju olika moduler. Modulerna är teoretiska och genomförs vid en dator på provplatsen. Varje modul bedöms separat. Alla moduler måste vara godkända för att gå vidare till validering steg 2

Målgrupp

Om du har gått en VVS-utbildning i ett annat land än Sverige eller om du har grundläggande erfarenhet från VVS-branschens närliggande områden, t ex inom fastighetsskötsel kan detta vara en lämplig nivå att starta på.

Förkunskaper

Kunskapsmål för steg 1 i validering VVS - motsvarande ca 3 terminer på gymnasieskolans VVS- och fastighetsprogam.

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Ordinarie pris

3 112 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta