Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Västerås

Hos oss på INSU kan du gå en yrkesutbildning i Västerås som höjer din kompetens inom installationsbranschen. Vi arrangerar kontinuerligt utbildningar och kurser inom exempelvis el, VVS, solcells- och ventilationsområdet på både grund- och avancerad nivå. Våra kursledare har själva branscherfarenhet av ämnet de undervisar inom, vilket skapar utmärkta förutsättningar för ett verklighetsnära lärande. 

Aktuella yrkesutbildningar i Västerås

Vi har regelbunden kontakt med företag och branschorganisationer inom de områden som vi undervisar inom. Det har vi för att hålla oss uppdaterade om vilken kunskap branschen efterfrågar just nu. Vårt mål är att kunskapen vi lär ut på våra yrkesutbildningar i Västerås ska kunna användas direkt när du som kursdeltagare är tillbaka på din arbetsplats igen.

Ta nästa steg i din karriär

När du gått en kurs hos oss kan du ta dig an fler uppdrag framöver. Kompetensutveckling är viktigt för att hålla sig uppdaterad kring vad som är nytt i branschen, både när det kommer till regelverk och uppdaterade arbetssätt. Vårt mål är att alla som jobbar inom installationsbranschen ska ha rätt utbildning och kunskap för att göra ett så bra jobb som möjligt.

Exempel på utbildning i staden

Företagsutbildning i Västerås

Vi på INSU arrangerar inte bara yrkesutbildningar utan vi har även möjlighet att skräddarsy en företagsutbildning i Västerås för ditt företag. Antingen står vi för lokalerna själva eller så kommer vi ut till ert företag och håller i kursen. Kursens innehåll kan justeras efter företagets önskemål. Har du några frågor om en företags- eller yrkesutbildning i Västerås? Då ska du inte tveka att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig.

Aktuella kursstarter

Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P och BAS-U – Live via webben, 1 dag
Live
Elinstallationer i Lantbruk 2019:1 – Live via webben, 1 dag
Live
Grundläggande teoretisk kylteknik – Live via webben, 3 dagar
Live
10-12 okt 2023

Entreprenadjuridik – Live via webben, 1 dag
Live
10 okt 2023
12 okt 2023

ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
16 okt 2023
19 okt 2023
30 okt 2023

Arbetsmiljöansvar för chefer och ledare – live via webben, 1 dag
Live
Styr-och reglerteknik, grundkurs – live via webben, 1 dag
Live
Elsäkerhet vid arbete – EvA Live via webben, 1 dag
Live
ESA Industri & Installation – Live via webben, 1 dag
Live
Ledande montörsutbildning EL – Steg 1 – Live via webben, 2 dagar
Live
01-02 nov 2023