Generic filters
Exact matches only

VVS-utbildning Helsingborg

Söker du en VVS-utbildning i Helsingborg har du kommit rätt! Vi på INSU arrangerar kurser på både grund- och avancerad nivå. Tack vare en tät dialog med företag och branschorganisationer vet vi precis vilka kunskaper som efterfrågas på marknaden just nu. På så sätt säkerställer vi ett relevant och uppdaterat kursutbud.

Kursledare med branscherfarenhet

Våra kursledare har själva arbetslivserfarenhet av ämnena de undervisar om. De vet själva vilka arbetsmoment som var krångliga att lära sig, och kan ge användbara tips som är bra att ha med sig i arbetet framöver. Kursinnehållet lärs ut genom att blanda teori med praktiska inslag (när det är möjligt). Dina nya kunskaper ska kunna användas direkt i vardagen när du kommer tillbaka till din arbetsplats.

Skräddarsydd VVS-utbildning i Helsingborg

Vi på INSU kan anpassa våra kurser efter företags och kursdeltagares behov. Vill du att vi kommer ut och håller en VVS-utbildning i Helsingborg ute på ert företag är det inga problem. Vi kan även hålla vår VVS-utbildning på en mötesanläggning, på distans eller i unik labbmiljö i Katrineholm. Våra medarbetare håller även kurser inom arbetsmiljö, el, kyla, juridik och ledarskap med mera. Har du några frågor om våra kurser eller vill du diskutera ett passande upplägg? Välkommen att kontakta oss!

För tillfället saknas kurser på orten.

Kontakta oss för information om kommande utbildningar och företagsförlagda kurser.