Generic filters
Exact matches only

VVS-utbildning Kalmar

En VVS-utbildning i Kalmar utökar dina kunskaper och gör att du kan bredda dina arbetsuppgifter framöver. Hos oss på INSU hittar du kurser på både grund- och avancerad nivå. Det finns med andra ord något för alla, oavsett om du verkat inom branschen länge eller om du är i början på din karriär. Vårt mål är att alla som jobbar med VVS ska känna sig trygga med sina uppgifter och hålla en hög kunskapsnivå.

Kompetens som kommer till nytta

När vi tar fram våra kursplaner utgår vi alltid från VVS-branschens behov, både på kort- och lång sikt. Vi för en kontinuerlig dialog med branschföretag och branschorganisationer för att säkerställa ett kursutbud som efterfrågas. Våra kursledare har själva erfarenhet av att arbeta inom VVS-området, antingen som egenföretagare och som anställda. De blandar fakta med användbara råd och inspel.

Flexibel VVS-utbildning i Kalmar

Våra VVS-utbildningar i Kalmar är flexibla. Med det menar vi att utbildningarna kan ges på flera olika sätt. Antingen besöker du oss i en kurslokal eller så kommer vi ut till ditt företag och håller i kursen. Det finns även möjlighet att gå en distanskurs. Har du några frågor om kurserna hos oss, eller vill du diskutera ett skräddarsytt upplägg? Tveka inte att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

För tillfället saknas kurser på orten.

Kontakta oss för information om kommande utbildningar och företagsförlagda kurser.