Generic filters
Exact matches only

VVS-utbildning Örebro

Söker du en VVS-utbildning i Örebro? Då är du välkommen till oss på INSU! Vi erbjuder både grundutbildningar för dig som är ny eller vill ta klivet in i branschen, och vidareutbildningar för dig som är varm i kläderna och vill ta nästa steg. Våra utbildningar leds av kunniga kursledare som själva har arbetslivserfarenhet av ämnena de undervisar inom.

Branschens efterfrågan styr kursinnehållet

Vi på INSU anpassar kursernas innehåll efter vilken kompetens som branschföretag och branschorganisationer efterfrågar just nu, och hur behovet ser ut framöver. På så sätt säkerställer vi att kunskaperna som lärs ut är relevanta och kommer till användning. Vårt mål är att alla som jobbar inom VVS-branschen ska ha rätt utbildning och kunskap för sina uppgifter.

Anpassad VVS-utbildning i Örebro

Om ert företag önskar att vi kommer ut och håller en VVS-utbildning i Örebro i era lokaler är det inga problem. Vi kan även arrangera kurserna på en mötesanläggning, på distans eller i unik labbmiljö i Katrineholm. Låter detta intressant? Tveka inte att kontakta oss, så hittar vi ett lösning som matchar era önskemål.

För tillfället saknas kurser på orten.

Kontakta oss för information om kommande utbildningar och företagsförlagda kurser.