Generic filters
Exact matches only

Elutbildning Kalmar

En elutbildning i Kalmar hos oss på INSU utvecklar dina kunskaper inom området. Det gäller oavsett om du är nybörjare eller om du har erfarenhet från branschen sedan tidigare. Kompetensutveckling är en viktig del av yrkeslivet – och det kommer ständigt nya riktlinjer och lagar att hålla koll på. När du gått en kurs hos oss kan du bredda dina arbetsuppgifter. Låt oss ta ditt kunnande till nya nivåer!

Efterfrågade kunskaper

När vi sätter ihop våra kursplaner utgår vi alltid från elbranschens behov. Tack vare ett nära samarbete med olika branschföretag och intresseorganisationer vet vi precis vilka kunskaper som efterfrågas idag, och på sikt. Vårt mål är alltid att kursinnehållet vi lär ut ska kunna appliceras direkt när du kommer tillbaka till ditt arbete. Kursledarna hos oss är erfarna och har själva erfarenhet från branschen, antingen som anställda eller som egenföretagare. De kan därför komma med användbara tips och knep som underlättar jobbet framöver.

Anpassningsbar elutbildning i Kalmar

Vi har möjlighet att anpassa vår elutbildning i Kalmar efter kursdeltagares och företags önskemål. Antingen står vi för lokalen själva eller så kommer vi ut till ditt företag och håller en kurs. Fundera på om du skulle föredra en kurs på plats, online eller via e-learning. Har du några frågor eller vill du diskutera ett skräddarsytt upplägg? Då ska du inte tveka inte att kontakta oss. Välkommen med din förfrågan!

Elutbildning Kalmar

Kontroll före idrifttagning, 1 dag
Kalmar
Elinstallationsreglerna, 1 dag
Kalmar
Elinstallationer i Lantbruk 2019:1, 1 dag
Kalmar