Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Installationsavtalet EL

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 1 dag

Vill du öka dina kunskapar om Installationsavtalet? När du vet vilka regler som gäller och hur de används blir det enklare att arbeta effektivt. Genom att ta hand om personalen får ditt företag bättre resultat och kan utvecklas i rätt riktning. Vi går igenom kollektivavtalet och de stödfunktioner och hjälpmedel som Installatörsföretagen erbjuder.

Kursmål

Du får kännedom om Installationsavtalet ur arbetsgivarens perspektiv.

Innehåll

Vi går igenom Installationsavtalet, och tillhörande bilagor, som tecknats mellan Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet. Dessutom gör vi oss bekanta med de stödfunktioner som finns och de hjälpmedel som Installatörsföretagen erbjuder.

Fokus i kursen ligger på kollektivavtalet och relevant lagstiftning berörs i mindre utsträckning. Förhållandet mellan lag och kollektivavtal beskrivs, men fokus är Installationsavtalet.

Om du vill fördjupa dig i den arbetsrättsliga lagstiftningen så rekommenderar vi vår kurs Arbetsrätt. Vill du ha fördjupning i olika konkreta löneadministrativa frågor rekommenderar vi vår kurs Avtalskurs för löneadministratörer

Målgrupp

Chefer, projektledare och övriga som företräder arbetsgivaren och har underställd personal.

Kursen är bara för företag som är medlemmar i Installatörsföretagen.

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta