Search
Generic filters
Exact matches only

VVS – Utbildning & kurser

VVS står för värme, ventilation och sanitet. Branschen är ständigt på jakt efter kunniga medarbetare som läst VVS-kurser, vilket gör det attraktivt att gå en utbildning. VVS-montörer måste uppdatera sina kunskaper i ”Branschregler för säker vatteninstallation” var femte år.

Att gå en VVS-kurs lönar sig då det kommer nya regler och råd kontinuerligt. Förutom att VVS-montörerna ska hålla sina kunskaper om vatteninstallationer uppdaterade så ska minst en person hos varje företag ha dokumenterad kunskap om uppdaterade byggregler och normer. Det är ett krav för att bli ett auktoriserat VVS-företag.

Varför gå en VVS-utbildning?

VVS-utbildningar fungerar som en kvalitetsstämpel på företaget du arbetar på. Kurserna är också till stor hjälp för både individen och företaget i stort vad gäller nya arbetssätt och metoder som underlättar det dagliga arbetet.

En vanlig bakgrund hos deltagande kursdeltagare är att ha jobbat som VVS-montör, arbetsledare, rörmontör eller närliggande yrke. Det krävs vissa förkunskaper inom VVS eller angränsande områden för att kunna delta på kurserna.

Viktiga branschkrav för hälsa och ekonomi.

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30