Generic filters
Exact matches only

VVS – Utbildning & kurser

VVS står för värme, ventilation och sanitet. Branschen är ständigt på jakt efter kunniga medarbetare som läst VVS-kurser, vilket gör det attraktivt att gå en utbildning. Som VVS-montör har du möjligheten att utveckla dig i fler olika riktningar. Så som projektledare, installationssamordnare eller fördjupning inom styr– och reglerteknik, entreprenadjuridik mm.

Att gå en VVS-kurs lönar sig då det kommer nya regler och råd kontinuerligt. Vidareutbildning inom ditt område stärker er konkurrenskraft, öppnar fler möjligheter till jobb/uppdrag samt främjar kompetensen på företaget.

Varför gå en VVS-utbildning?

VVS-utbildningar fungerar som en kvalitetsstämpel på företaget du arbetar på. Kurserna är också till stor hjälp för både individen och företaget i stort vad gäller nya arbetssätt och metoder som underlättar det dagliga arbetet. Det finns många valmöjligheter inom området.

En vanlig bakgrund hos deltagande kursdeltagare är att ha jobbat som VVS-montör, arbetsledare, rörmontör eller närliggande yrke. Det krävs vissa förkunskaper inom VVS eller angränsande områden för att kunna delta på kurserna.

Kunskap gör skillnad

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30