Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Generic filters
Exact matches only

Diplomerad projektledare

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 14 dagar

Har du rätt kunskap för att leda framgångsrika projekt? Hos oss får du lära dig att planera, strukturera, styra och leda projekt som har många personer och resurser. Eftersom installationsbranschen har utvecklats mycket under de senaste åren ställs högre krav på helhetstänkande med skräddarsydda systemlösningar för olika verksamheter. I vår utbildning får du en gedigen verktygslåda med processer och metoder som hjälper dig att utvecklas som projektledare.

Kursmål

Du får omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom installationsområdet. Du får med dig en gedigen verktygslåda som du kan börja använda direkt i din dagliga verksamhet.

Innehåll

Utbildningen bygger på installationsföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I kursinformationen finns en beskrivning av de sex olika utbildningsblocken och vad de innehåller.
-Entreprenad- och projektstyrning
-Entreprenadhandlingars struktur
-Entreprenadjuridik med praktiska exempel
-Arbetsmiljö
-Projektledning i praktiken
-Projektets ekonomi
-Tillämpning

Under kursen gör vi ett omfattande ”projektspel” där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet. Om du är intresserad av relevant kurslitteratur så rekommenderar vi IN Förlag www.inforlag.se.

Målgrupp

Denna utbildning är till för dig som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett installationsföretag och har, eller kommer att ha, en ledande funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper

För att gå den här kursen så behöver du kunskap om installationsbranschen, ingenjörsutbildning inom något installationsområde eller lång praktisk erfarenhet inom området.

Priser (Logga in för att se övriga priser)

Ordinarie pris

67 000 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta