Search
Generic filters
Exact matches only

Projektledarutbildning & Ledarskapsutbildning

Vill du bli en ledare på jobbet? Då har du kommit rätt! Vi söker dig som vill bli projektledare, ledande montör eller företagsledare. Kolla in vår ledarskapsutbildning eller projektledarutbildning med inriktning mot installationsbranschen!

Utbildning – Projektledare

Med våra kurser i ryggen kan du känna dig trygg i arbetet som projektledare. Utbildning är en grundförutsättning för en effektiv projektledning som tar fram det bästa ur dina kollegor. Lär dig mer om alltifrån planeringsstadiet till konsten att avsluta ett projekt.

Ledarskapskurs

Projektledning och ledarskap går hand i hand. Eftersom vi undervisar i både ämnena väver vi in det viktigaste inom varje ämne i respektive kurser. På ledarskapskurserna kollar vi på hur ett aktivt ledarskap kan påverka företagets lönsamhet och hur du skapar engagemang hos din personal. Självklart är kurserna anpassade för installationsbranschen!

Hur blir man projektledare?

En ledarskapskurs eller en projektledarkurs fokuserar på hur du kan arbeta rätt redan från projektstart för att sedan bibehålla kvalitet genom hela processen. Kursledarna är erfarna och har bakgrund inom installationsbranschen. Inlärningen är upplagd så att du ska få maximal utveckling och direkt kunna applicera det du lärt dig hos oss ute på ditt företag.

Ha med dig att ett aktivt ledarskap driver engagemang hos dina medarbetare. Vi får flera frågor om hur det går till att bli projektledare. Erfarenhet tillsammans med kunskap är vårt ständiga mantra.

Kunskapsbiten står vi för – välkommen att söka en ledarskaps- och projektledarutbildning här nedan!

Ledarskap och projektstyrning finns i många roller.

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30