Search
Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Search
Generic filters
Exact matches only

Diplomerad projektledare EL

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 14 dagar

Har du rätt kunskap för att leda framgångsrika projekt? Hos oss får du lära dig att planera, strukturera, styra och leda projekt som har många personer och resurser. Eftersom elteknikbranschen har utvecklats mycket under de senaste åren ställs högre krav på helhetstänkande med skräddarsydda systemlösningar för olika verksamheter. I vår utbildning får du en gedigen verktygslåda med processer och metoder som hjälper dig att utvecklas som projektledare.

Kursmål

Du får omfattande och djupgående kunskaper som gör dig väl förberedd för att leda större projekt inom elteknikområdet. Du får med dig en gedigen verktygslåda som du kan börja använda direkt i din dagliga verksamhet.

Innehåll

Utbildningen bygger på elteknikföretagets projektprocess från anbud, genomförande till projektavslut. I kursinformationen finns en beskrivning av de sex olika utbildningsblocken och vad de innehåller.

-Entreprenad- och projektstyrning
-Entreprenadhandlingars struktur
-Entreprenadjuridik med praktiska exempel
-Arbetsmiljö
-Projektledning i praktiken
-Projektets ekonomi
-Tillämpning

Under kursen gör vi ett omfattande ”projektspel” där du på ett mycket verklighetstroget sätt får lära dig alla steg i projektledarskapet.

Om du är intresserad av relevant kurslitteratur så rekommenderar vi IN Förlag www.inforlag.se.

Målgrupp

Denna utbildning är till för dig som söker ett helhetsgrepp på projektledarskapet inom ett elteknikföretag och har, eller kommer att ha, en ledande funktion inom företagets projektavdelning.

Förkunskaper

För att gå den här kursen så behöver du kunskap om elteknikbranschen, ingenjörsutbildning inom el- eller teleteknik eller lång praktisk erfarenhet inom elyrket.

Priser

Ordinarie pris

59 000 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Medlemspris 1

53 100 kr exkl moms

Medlemsföretag från Installatörsföretagen, Svensk ventilation och SKVP Gymnasielärare.

Medlemspris 2

53 100 kr exkl moms

Elektriker från Installatörsföretagens medlemsföretag som omfattas av installationsavtalet. Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta