Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Uppsala

Ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning i Uppsala på grund- eller avancerad nivå. Det är inom installationsbranschen som vi främst erbjuder våra utbildningar och kurser. Vill du höja din kompetens inom exempelvis El-, Ventilations- eller VVS-området är chansen stor att du hittar rätt utbildning hos oss.

Uppdaterade yrkesutbildningar i Uppsala

I vårt breda kursutbud hittar du yrkesutbildningar i Uppsala som lär ut det allra senaste från branscherna vi undervisar inom. Det kan röra sig om nya regelverk, den senaste tekniken eller uppdaterade arbetssätt. Vi för en ständig dialog med företag och branschorganisationer för att säkerställa att kunskapen vi lär ut verkligen efterfrågas och kommer till användning. Detta arbetssätt garanterar ett verklighetsnära lärande.

Kursledare med erfarenhet

När du går en yrkesutbildning i Uppsala hos oss på INSU kommer du undervisas av engagerade lärare, som har relevant erfarenhet. Kursledarna har antingen varit egna företagare eller anställda inom området. De förmedlar vidare sina kunskaper om branschen och vad som är bra att tänka på för att lyckas inom den specifika verksamhetsgrenen.

Exempel på utbildning i staden

Företagsutbildning i Uppsala

Förutom yrkesutbildningar är vi på INSU stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda upplägg för dig som söker en företagsutbildning i Uppsala. Antingen arrangerar vi utbildningen i lokaler vi själva står för eller så kommer vi ut och besöker företaget i fråga. Kursinnehållet kan anpassas efter företagets specifika önskemål. Tveka inte att kontakta oss om du önskar mer information om en företags- eller yrkesutbildning i Uppsala.

Aktuella kursstarter

Elsäkerhetsledare, 1 dag
Uppsala
ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
13 jun 2023
15 jun 2023
21 jun 2023

Elsäkerhetsledare – Live via webben, 1 dag
Live
Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet – Live via webben, 1 dag
Live
FÖRNYAT kylcertifikat kat I-IV – Live via webben, 2 dagar
Live
05-06 sep 2023

Elsäkerhet vid arbete – EvA Live via webben, 1 dag
Live
Elinstallationsreglerna – Live via webben, 1 dag
Live
ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
19 sep 2023
21 sep 2023
28 sep 2023

Laddning av elfordon – Live via webben, 1 dag
Live
Grundläggande elsäkerhet – Live via webben, dagar
Live