Generic filters
Exact matches only

Elutbildning Örebro

Gå en elutbildning i Örebro hos oss på INSU! I kursutbudet hittar du både grundutbildningar för dig som vill ta klivet in i branschen, och vidareutbildningar för dig som arbetar på ett företag och är redo att ta nästa steg. Vårt mål är att alla som jobbar inom VVS-branschen ska ha rätt utbildning för sina uppgifter.

Kursutbudet anpassas efter efterfrågan

Vårt kursutbud är anpassat efter den kompetens som branschföretag och branschorganisationer efterfrågar, på både kort och lång sikt. Därmed är vi alltid uppdaterade på vilka kunskaper som olika aktörer på marknaden efterfrågar. Våra kursledare har själva arbetslivserfarenhet av ämnena de undervisar inom, och lär ut många användbara tips som kan underlätta ditt arbete framöver.

Skräddarsydd elutbildning i Örebro

Vi på INSU är flexibla och kan skräddarsy kursupplägg efter företags och kursdeltagares önskemål. Det är möjligt att anlita oss för en företagsförlagd elutbildning i Örebro. Då kommer vi ut och håller en kurs på ert företag. Vi kan även hålla laborationer inom el i Nyköping eller arrangera en kurs på en mötesanläggning. Tveka inte att kontakta oss, så hittar vi ett upplägg som passar er.

Elutbildning Örebro

Elinstallationsreglerna, 1 dag
Örebro
Elsäkerhet vid arbete – EvA, 1 dag
Örebro
Kontroll före idrifttagning, 1 dag
Örebro