Search
Generic filters
Exact matches only
Visa ämnesområde
Lista alla kurser
Search
Generic filters
Exact matches only

Ledarskap och projektprocesser

Kurstyp: Lärarledd | Omfattning: 3 dagar

Utbildningen Ledarskap och projektprocesser ger dig effektiva verktyg för att vara en bra ledare och kunna skapa effektiva projektprocesser. Den är speciellt anpassad för installationsbranschen.

Kursmål

Efter avslutad kurs har du som deltagare ökad självinsikt och kunskap om gruppers utveckling och individens roll. Du förstår och kan använda de verktyg du fått under utbildningen för att utveckla ledarskapet och driva de processer som ingår i ditt projekt.

Innehåll

– Bli en bättre ledare
– Hantera konfliktsituationer
– Rak och tydlig kommunikation
– Skapa effektiva projekt- och arbetsgrupper
– Situationsanpassad ledarstil
– Projektplanering

Målgrupp

Det här är en utbildning för dig som redan i dag arbetar, eller kommer att arbeta, som projektledare och i projekt- och arbetsgrupper på mindre och medelstora entreprenadföretag.

Förkunskaper

För att tillgodogöra dig kursen på bästa sätt bör du ha en tids erfarenhet av projektarbete och ha jobbat i arbetsgrupper.

Övrig information

Är du eller planerar du att bli projektledare är denna kurs samt kurserna Förhandlingsteknik, Projektekonomi och Entreprenadjuridik fördjupning passande att gå för att få en bra grund att stå på som projektledare.

Priser

Ordinarie pris

18 500 kr exkl moms

Personal från företag utan partner- eller medlemsavtal.

Medlemspris 1

16 650 kr exkl moms

Medlemsföretag från Installatörsföretagen, Svensk ventilation och SKVP Gymnasielärare.

Medlemspris 2

16 650 kr exkl moms

Elektriker från Installatörsföretagens medlemsföretag som omfattas av installationsavtalet. Gymnasielärare på ETGs partnerskolor.

Regler och villkor

Klicka här för att läsa om hur du anmäler dig, vilka avbokningsregler som gäller, kallelser och annat som du behöver veta