Search
Generic filters
Exact matches only

Ledig tjänst: IT-pedagog för utvecklingsprojekt

INSU är Installatörsföretagens utbildningsbolag. Vår vision är att INSU är den självklara utbildnings- och utvecklingspartnern som säkerställer branschens kompetens nu och i framtiden. På INSU arbetar vi för att utvecklas i nära samarbeten. Vi löser problem och utvecklas tillsammans. Våra värdeord, ska prägla vår vardag.

Alla på INSU tar ansvar för företagets bästa – ”från mitt till vårt”.

Genom att vara:

  • Modiga
  • Professionella
  • Generösa
  • Initiativtagande
  • Stolta över våra gemensamma insatser och glädjas med andras framgång

 

OM PROJEKTET

Projektet ”Kompetensutveckling på distans för installationsbranschen” syftar till att utveckla INSU´s befintliga och nya utbildningar som erbjuds inom eltekniksegmentet till att kunna erbjudas på distans och därigenom minska den kostnad och tid som Elinstallationsbranschens företag måste lägga för att kunna kompetensutveckla sina medarbetare. Dessutom är syftet att dessa utbildningar ska generar minst samma, men helst bättre, nöjdhet hos kurs-/utbildningsdeltagaren då deltagande i utbildningar blir mer flexibelt.

 

ROLLEN SOM IT-PEDAGOG

I arbetet som IT-pedagog ansvarar du för att INSU finner morgondagens utbildningsformer inom våra utbildningar. Detta omfattar såväl våra företagsutbildningar, YH-utbildningar som våra installatörsutbildningar på gymnasial nivå. Uppdraget innebär att du kommer att sammanfoga våra installationstekniska kompetenser till en utbildning på distans med en hög användarnöjdhet samt en pedagogik som är anpassad den kompetens som utbildningen syftar till att ge den studerande.

Du ansvarar vidare för att utbildningen på distans även fungerar i form av interaktion med andra kursdeltagare samt med utbildaren. Du kommer att sammanfoga olika verktyg till en ändamålsenlig utbildningsupplevelse.

 

KOMPETENS

Vi söker dig som har en pedagogisk examen, gärna i kombination med utbildning inom IT. Vi söker dig som har vitsordad erfarenhet av att digitalisera utbildning för studier på distans med blended learning. Det är meriterande om du har erfarenhet av detta inom både teoretiska och praktiska utbildningar. På INSU använder vi Totara som LMS, samt office 365, med Teams som arbetsverktyg, varför det är meriterande om du har arbetat med Totara och Office 365 verktyg tidigare.

 

ANSTÄLLNINGSFORM

Projektanställning 3 år, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Enl ö k
Sista ansökningsdag: Tillsättning sker löpande.

 

SKICKA ANSÖKAN TILL

Skicka mail med CV och personligt brev till ansokan@insu.se
Skriv “IT-pedagog” i ämnesraden

 

KONTAKT

Hans Heldring, chef produktutveckling
Tel: 010 – 188 35 51
E-post: hans.heldring@insu.se

Jens Back, VD
Tel: 010 – 188 35 05
E-post: jens.back@insu.se

 

I denna rekrytering undanber vi oss från direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.