Search
Generic filters
Exact matches only

Ledig tjänst: Lösningsarkitekt för utvecklingsprojekt

INSU är Installatörsföretagens utbildningsbolag. Vår vision är att INSU är den självklara utbildnings- och utvecklingspartnern som säkerställer branschens kompetens nu och i framtiden. På INSU arbetar vi för att utvecklas i nära samarbeten. Vi löser problem och utvecklas tillsammans. Våra värdeord, ska prägla vår vardag.

Alla på INSU tar ansvar för företagets bästa – ”från mitt till vårt”.

Genom att vara:

  • Modiga
  • Professionella
  • Generösa
  • Initiativtagande
  • Stolta över våra gemensamma insatser och glädjas med andras framgång

 

OM PROJEKTET

Projektet ”Kompetensutveckling på distans för installationsbranschen” syftar till att utveckla INSU´s befintliga och nya utbildningar som erbjuds inom eltekniksegmentet till att kunna erbjudas på distans och därigenom minska den kostnad och tid som Elinstallationsbranschens företag måste lägga för att kunna kompetensutveckla sina medarbetare. Dessutom är syftet att dessa utbildningar ska generar minst samma, men helst bättre, nöjdhet hos kurs-/utbildningsdeltagaren då deltagande i utbildningar blir mer flexibelt.

 

ROLLEN SOM LÖSNINGSARKITEKT

I arbetet som Lösningsarkitekt ansvarar du för att strukturera INSU´s digitala ekomiljö mot framtidens utmaningar. Du kommer att ta ett helhetsgrepp på INSUs nuvarande och kommande digitala verktyg och skapa förutsättningar för att dessa tillsammans skapar en fungerande helhet både idag, men också i framtiden. Du arbetar i nära samarbete med INSU´s olika funktioner för att identifiera vilka system vi behöver använda samt hur dessa system kommunicerar med varandra för en så god användarupplevelse som möjligt för de roller våra olika användare har.

 

KOMPETENS

Vi söker dig som har en adekvat utbildning som Lösningsarkitekt/Systemvetare. Du har erfarenhet av implementerings och integreringsprojekt i syfte att digitalisera verksamhet. Det är meriterande om denna erfarenhet har skaffats inom utbildningssektorn, då det underlättar verksamhetsförståelsen. Du är en generalist som har förmågan att söka nödvändig information och utifrån denna dra slutsatser om möjliga vägval för att utveckla en organisations digitala mognad. Du är nyfiken och vetgirig och drivs av att tillsammans med andra finna nya vägar till smarta lösningar.

 

ANSTÄLLNINGSFORM

Projektanställning 3 år, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Enl ö k
Sista ansökningsdag: Tillsättning sker löpande.

 

SKICKA ANSÖKAN TILL

Skicka mail med CV och personligt brev till ansokan@insu.se
Skriv “Lösningsarkitekt” i ämnesraden

 

KONTAKTPERSONER FÖR FRÅGOR OM TJÄNSTEN

Hans Heldring, chef produktutveckling
Tel: 010 – 188 35 51
E-post: hans.heldring@insu.se

Jens Back, VD
Tel: 010 – 188 35 05
E-post: jens.back@insu.se

 

I denna rekrytering undanber vi oss från direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser.