Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Linköping

Hos oss på INSU kan du gå en utvecklande företagsutbildning eller yrkesutbildning i Linköping. Vi arrangerar kontinuerligt utbildningar inom en rad olika områden, exempelvis elsäkerhet, ventilation, arbetsmiljö, ledarskap och VVS. Vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär!

Yrkesutbildningar i Linköping

Våra yrkesutbildningar i Linköping lär ut kunskaperna som branschföretagen efterfrågar just nu. Vi för en löpande dialog med branschföretag och andra parter som är verksamma i branschen. På så sätt säkerställer vi ett branschnära lärande som utgår från dagens utmaningar och regelverk. Installationsbranschen är i ständig utveckling. Därför är det viktigt att alltid vara uppdaterad på förändringar som sker.

Vägledning från erfarna lärare

Våra erfarna lärare har yrkeserfarenhet från ämnet de undervisar inom. De är väl medvetna om vilka kunskaper och egenskaper som krävs för att lyckas i branschen. Kursledarna har antingen varit anställda i branschen eller haft egna företag. Boka en yrkesutbildning i Linköping som leds av lärare med relevanta yrkeserfarenheter – det tar ditt lärande till nästa nivå.

Företagsutbildning i Linköping via INSU

Vi på INSU arrangerar inte bara yrkesutbildningar i staden. Om du vill boka en skräddarsydd företagsutbildning i Linköping inom installationsbranschen är vi den självklara samarbetspartnern. Vi håller våra företagsutbildningar i lokaler vi själva bokat, eller så kommer vi ut till ditt företag och håller en företagsförlagd utbildning. Vi kan även anpassa kursinnehållet efter ditt företags utbildningsbehov. Tveka inte att kontakta oss, så kommer vi fram till ett passande upplägg.

I Linköping erbjuder vi:

Aktuella kursstarter

Ledande montörsutbildning EL – Steg 1, 2 dagar
Linköping
10-11 sep 2024

Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet, 1 dag
Linköping
Ledande montörsutbildning EL – Steg 2, 3 dagar
Linköping
13-15 nov 2024