Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Stockholm

Hos oss på INSU finns det stora möjligheter till kompetensutveckling inom en rad olika branscher. Gå en företags- eller yrkesutbildning i Stockholm inom exempelvis el-, VVS- eller ventilationsbranschen som möter marknadens efterfrågan just nu. Med uppdaterade kunskaper är du attraktiv på arbetsmarknaden – och kan ta dig an fler uppdrag framöver.

Yrkesutbildningar i Stockholm

Hos INSU kan du gå yrkesutbildningar i Stockholm inom el, VVS, kyl- och värmepumpsteknik, ventilation, arbetsmiljö, juridik och ledarskap med mera. De flesta utbildningar ges under en eller två dagar, men vi har även längre utbildningar som pågår en hel arbetsvecka. Längden på utbildningen styrs av kursens innehåll och lärandemål. I kursutbudet hittar du både grund- och vidareutbildningar.

Företagsutbildning i Stockholm

Du är alltid välkommen att meddela oss om du vill sätta ihop en skräddarsydd kurs bara för dig och dina kollegor. Vi kan arrangera en specialanpassad företagsutbildning i Stockholm ute på ert företag och anpassa kursinnehållet efter era önskemål.

Konferenshotell

Vi har ett stort urval av konferenshotell i Stockholm som vi samarbetar med. Vilket hotell det blir för kursen du bokat ser du på din kurskallelse. Hotellen är valda med omsorg för att underlätta din vistelse och ge bästa möjliga förutsättningar för lärande.

Stort upptagningsområde

Stockholm har ett gynnsamt läge för aktörer inom branscherna vi verkar inom, med närhet till exempelvis Södertälje, Nynäshamn, Västerås, Katrineholm och Nyköping. Upptagningsområdet är stort, vilket gör att det stundtals är högt tryck på våra utbildningar och kurser. Har du frågor som rör våra utbildningar eller kurser i Stockholms-området är du välkommen att kontakta oss.

Exempel på utbildningar vi erbjuder:

Aktuella kursstarter

Belysningsstyrning DALI 3.0 – Grundkurs, 1 dag
Stockholm
IN Elkontroll – Serviceavtal för elanläggningar, 1 dag
Stockholm
Registrering av teleanläggningar, 3 dagar
Stockholm
27-29 jun 2023

Grundläggande elsäkerhet, 1 dag
Stockholm
Kontroll före idrifttagning, 1 dag
Stockholm
FÖRNYAT kylcertifikat kategori I-IV inkl prov, 2 dagar
Stockholm
13-14 sep 2023

Teoretiskt prov NYTT eller FÖRNYAT kylcertifikat, 1 dag
Stockholm
Elsäkerhet vid arbete – EvA, 1 dag
Stockholm
Ventilationsteknik, 2 dagar
Stockholm
20-21 sep 2023

IN Elkontroll – Serviceavtal för elanläggningar, 1 dag
Stockholm