Search
Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Stockholm

Hos oss på INSU finns det stora möjligheter till kompetensutveckling inom en rad olika branscher. Gå en företags- eller yrkesutbildning i Stockholm inom exempelvis el-, VVS- eller ventilationsbranschen som möter marknadens efterfrågan just nu. Med uppdaterade kunskaper är du attraktiv på arbetsmarknaden – och kan ta dig an fler uppdrag framöver.

Yrkesutbildningar i Stockholm

Hos INSU kan du gå yrkesutbildningar i Stockholm inom el, VVS, kyl- och värmepumpsteknik, ventilation, arbetsmiljö, juridik och ledarskap med mera. De flesta utbildningar ges under en eller två dagar, men vi har även längre utbildningar som pågår en hel arbetsvecka. Längden på utbildningen styrs av kursens innehåll och lärandemål. I kursutbudet hittar du både grund- och vidareutbildningar.

Företagsutbildning i Stockholm

Du är alltid välkommen att meddela oss om du vill sätta ihop en skräddarsydd kurs bara för dig och dina kollegor. Vi kan arrangera en specialanpassad företagsutbildning i Stockholm ute på ert företag och anpassa kursinnehållet efter era önskemål.

Konferenshotell

Vi har ett stort urval av konferenshotell i Stockholm som vi samarbetar med. Vilket hotell det blir för kursen du bokat ser du på din kurskallelse. Hotellen är valda med omsorg för att underlätta din vistelse och ge bästa möjliga förutsättningar för lärande.

Stort upptagningsområde

Stockholm har ett gynnsamt läge för aktörer inom branscherna vi verkar inom, med närhet till exempelvis Södertälje, Nynäshamn, Västerås, Katrineholm och Nyköping. Upptagningsområdet är stort, vilket gör att det stundtals är högt tryck på våra utbildningar och kurser. Har du frågor som rör våra utbildningar eller kurser i Stockholms-området är du välkommen att kontakta oss.

Exempel på utbildningar vi erbjuder:

Aktuella kursstarter

Fullbokat
Bygglagstiftning och OVK + Certifieringsprov, 3 dagar
Stockholm
13-15 feb 2023

Kursstarten är fullbokad. Välj gärna annan ort/datum eller kontakta oss på kontakt@insu.se.
Elsäkerhet vid arbete – EvA, 1 dag
Stockholm
16 feb 2023

Elinstallationsreglerna, 1 dag
Stockholm
24 feb 2023

KNX Programmering och driftsättning, 5 dagar
Stockholm
06-10 mar 2023

Ledande montörsutbildning EL – Steg 1, 2 dagar
Stockholm
06-07 mar 2023

Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet, 1 dag
Stockholm
07 mar 2023

Kontroll före idrifttagning, 1 dag
Stockholm
08 mar 2023

Grundläggande elsäkerhet, 1 dag
Stockholm
ESA 19 Fackkunnig, 2 dagar
Stockholm
15-16 mar 2023

Entreprenadjuridik, 1 dag
Stockholm
16 mar 2023