Search
Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Göteborg

Det är en stor konkurrensfördel att ha uppdaterade kunskaper inom El-, VVS- och Installationsbranschen. Du blir väldigt attraktiv på arbetsmarknaden samtidigt som du kan ta dig an fler uppdrag framöver. Hitta en företags- eller yrkesutbildning i Göteborg som intresserar dig och se nästa kursstart i spalten till höger.

Yrkesutbildningar i Göteborg

Hos oss på INSU kan du gå yrkesutbildningar i Göteborg på både grund- och avancerad nivå. Vi erbjuder utbildningar inom el, VVS, ventilation, arbetsmiljö, juridik, kyl- och värmepumpsteknik och ledarskap med mera. Välj mellan endagarskurser och utbildningar som pågår en hel arbetsvecka. Längden på utbildningarna varierar beroende på innehåll och kursmål.

Företagsutbildning i Göteborg

Vi på INSU strävar alltid efter att möta våra kursdeltagares behov. Utbudet på våra utbildningar styrs av behovet på marknaden just nu. Du kan anlita oss för en skräddarsydd företagsutbildning i Göteborg. Vi kommer då ut till ert företag och håller en kurs för dig och dina kollegor. Tillsammans kommer vi fram till ett kursupplägg som täcker in de ämnen ni vill lära er mer om.

Konferenshotell

Vi samarbetar med flera konferenshotell i Göteborg med omnejd. Du kan se vilket konferenshotell som valts ut för din kurs när kallelsen skickas ut. Hotellen vi samarbetar med är noggrant utvalda för att tillgodose våra krav när det kommer till inlärningsmiljö och ändamålsenliga lokaler.

Upptagningsområde

Göteborgs upptagningsområde är stort och det finns många orter i närheten som också har företag inom branscherna vi verkar i, exempelvis Mölndal, Lerum, Kungälv och Alingsås. Under vissa perioder är det högt tryck på utbildningsplatserna. Har du frågor om är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

I Göteborg erbjuder vi bland annat:

 

Aktuella kursstarter

Kontroll före idrifttagning, 1 dag
Göteborg
21 feb 2023

ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL, 3 dagar
Göteborg
21-22 feb 2023
01 mar 2023

Elinstallationsreglerna, 1 dag
Göteborg
22 feb 2023

KNX Programmering och driftsättning, 5 dagar
Göteborg
27 feb-03 mar 2023

Elsäkerhet vid arbete – EvA, 1 dag
Göteborg
01 mar 2023

Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet, 1 dag
Göteborg
02 mar 2023

Belysningsstyrning DALI – Steg 1, 1 dag
Göteborg
08 mar 2023

FÖRNYAT kylcertifikat kategori I-IV inkl prov, 2 dagar
Göteborg
08-09 mar 2023

Belysningsstyrning DALI – Steg 2, 1 dag
Göteborg
09 mar 2023

Teoretiskt prov NYTT eller FÖRNYAT kylcertifikat, 1 dag
Göteborg
09 mar 2023