Generic filters
Exact matches only

Arbetsmiljö-utbildning

Arbetsmiljö-utbildning är en angelägenhet för alla arbetsplatser. Det finns lagar och avtal som reglerar arbetsmiljöansvaret. Att ha tillräckligt med kunskap är grunden för ett bra arbetsmiljöarbete. Därför erbjuder vi på INSU utbildningar och kurser inom arbetsmiljö som hjälper dig att se kraven som en tillgång i stället för en skyldighet. Välkommen att gå en arbetsmiljö-kurs hos oss!

Arbetsplatser med stor trivsel och trygghet har oftast en sund arbetsmiljö. Kurs- och utbildningsklimatet är i regel gott där arbetstagaren uppmanas till fortbildning. Känner du till förkortningarna BAM, HLR och BAS-P? Det är centrala begrepp inom arbetsmiljö. Utbildning inom ämnet finns det gott om och vårt utbud har något för alla nivåer!

Arbetsmiljö-kurs – För vem?

Våra kurser går praktiskt igenom hur ni kan jobba med rollfördelning och ansvar. Grunden i ett framgångsrikt arbetsmiljöarbete är utbildning. Arbetsmiljö upplevs av vissa som snårigt, framförallt när lagtext ska tolkas. Här kommer vi in i bilden och tydliggör ert ansvar.

Många ledare och chefer går våra kurser inom arbetsmiljö. Arbetsplatsens chef ansvarar för arbetet och vissa paragrafer lyder till och med under straffansvar. Det är vanligt att skyddsombud, arbetsmiljöombud, HR-personal och övriga medarbetare deltar på kurserna.

Arbetsmiljöutbildning – Distans

Flera av Sveriges största städer står som värd för vår arbetsmiljöutbildning. Distans är också ett alternativ för er som vill gå kurserna digitalt.

Kolla närmare på vårt breda kursutbud och boka en arbetsmiljöutbildning här nedan!

Livsviktiga förkortningar.

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30