Generic filters
Exact matches only

Elteknik – Utbildning

Elteknik finns överallt runt omkring oss och är en grund för att samhället ska fungera och utvecklas. Våra elteknik-utbildningar varvar teori med praktik och syftar till att du ska förstå vad som ligger bakom dagens teknik, och tanken bakom de regleringar som finns. Gå en elteknik-utbildning hos oss på INSU och håll dig uppdaterad om det senaste inom branschen. Ta chansen att utveckla dina kunskaper som Eltekniker!

Vad är elteknik?

Elteknik handlar bland annat om att installera, reparera och underhålla elanläggningar. För att göra ett så bra och säkert jobb som möjligt är det viktigt med djupgående kunskaper i kärnfrågan: Vad är elteknik? På våra elteknik-utbildningar går vi igenom både hur du kan arbeta rent praktiskt och vilken bakomliggande teknik som ligger till grund för arbetet inom elteknik.

Utbildning i elteknik hos INSU

Samlingsnamnet elteknik är brett och syftar till flera olika områden och inriktningar. Hos INSU kan du lära dig mer om energieffektiva belysningssystem, metodisk felsökning eller solcellsinstallationer. Teori blandas med praktiska inslag och för dig som vill auktorisera dig inom elteknik finns skräddarsydda utbildningar inom det område du är intresserad av.

För Eltekniker som vill bredda sig

De flesta som går våra kurser jobbar på något sätt med elteknik redan idag och vill bredda sig inom området, för att kunna ta sig an fler uppdrag i branschen framöver. På vissa kurser krävs det grundläggande kunskaper om elteknik sedan innan.

Goda jobbutsikter

Du som går en Eltekniker-utbildning kan se fram emot många spännande jobbmöjligheter på arbetsmarknaden. Oavsett konjunkturläge kommer det alltid behövas kunniga medarbetare med kunskaper inom elteknik.

Elteknik håller ihop det moderna samhället.

 

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30