Generic filters
Exact matches only

Välkommen till INSU Joakim Olofsson

En sportintresserad VVS-montör har gjort sitt intåg på INSU. Han har 14 års erfarenhet som VVS-montör, ett yrke han älskar. Han har Katrineholm bandy, Leksands IF och Liverpool som favoritlag. Han har husvagn och familj. Det kommer inte att saknas samtalsämnen vare sig det är kollegor eller kunder som möter Joakim Olofsson.

Joakim visste att han ville gå en gymnasieutbildning som ledde till ett hantverksyrke. Att det blev VVS-montörsutbildningen på gymnasiet var till stor del en kusins förtjänst. Kusinen var själv VVS-montör och gav Joakim tipset om yrket som han trodde skulle passa honom.

– Jag har alltid varit glad över att jag valde att bli VVS-montör. Mina 14 år på Oppunda VVS har varit fantastisk bra och roliga. Att nu få möjligheten att möta VVS-montörer i min nya roll känns spännande, säger INSUs nya provledare på Branschprovet VVS, Joakim Olofsson.

På fritiden har Joakim fullt upp. Tillsammans med sambon och dottern åker han gärna på husvagnssemester på sommaren och skidsemester till fjällen på vintern. Det kan även bli en vintersemester till värmen ibland. En golfresa med kompisarna finns med i kalendern varje år. Men det går även åt en hel del fritid till att renovera på huset, berättar Joakim. Inga lata dagar för vår nya kollega kan vi konstatera.

Joakim har ett stort sportintresse. Han har själv spelat bandy i Katrineholms bandy och han ser gärna matcher med sina favoritlag inom både bandy, fotboll och hockey. Att han även är en duktig golfare lär vi få se på INSU-golfen som går av stapeln i höst.

Varmt välkommen säger vi till vår nya kollega Joakim Olofsson.
Så roligt att ha dig hos oss på INSU!