Search
Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Malmö

När det kommer till installationsbranschen är det alltid viktigt med kontinuerlig kompetensutveckling. Det kommer ständigt uppdaterade regler och nya standarder att hålla ordning på. Hos oss på INSU kan du gå en företagsutbildning eller yrkesutbildning i Malmö som gör skillnad, både för dig som individ och ditt företag.

Yrkesutbildningar i Malmö

Vi på INSU erbjuder utbildningar och kurser inom VVS, Kyl- och värmepumpteknik, el ventilation, arbetsmiljö, juridik, ledarskap med mera. Vi arrangerar kontinuerligt yrkesutbildningar i Malmö och nya datum adderas regelbundet för att möta efterfrågan. Du kan se aktuella kursstarter i spalten till höger.

Företagsutbildningar i Malmö

Våra erfarna kursledare kan skräddarsy en företagsutbildning i Malmö bara för ditt företag. Vill du att vi sätter ihop en anpassad kurs som berör områden inom installationsbranschen med omnejd är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans kommer vi fram till ett kursupplägg som du och dina kollegor kommer ha nytta av i arbetet framöver.

Konferenshotell

Vi på INSU samarbetar med flera konferenshotell i Malmö. Det gör vi för att säkerställa en inlärningsmiljö som uppfyller våra krav. Vilket hotell det blir för just den kurs du väljer att boka kommer du se på din kurskallelse när den kommer.

Upptagningsområde

Malmö har ett stort upptagningsområde, med närhet till exempelvis Bunkeflostrand, Tygelsjö, Vellinge och Oxie. Det är vanligt att kursdeltagare kommer från hela regionen för att gå en yrkes- och eller företagsutbildning i Malmö.

I Malmö erbjuder vi:

Aktuella kursstarter

ESA Industri & Installation – Live via webben, 1 dag
Live
07 feb 2023

Ventilationsteknik – live via webben, 2 dagar
Live
08-09 feb 2023

Elinstallationsreglerna, 1 dag
Malmö
08 feb 2023

Elsäkerhet vid arbete – EvA Live via webben, 1 dag
Live
09 feb 2023

Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet – Live via webben, 1 dag
Live
ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
21 feb 2023
23 feb 2023
07 mar 2023

Elinstallationsreglerna – Live via webben, 1 dag
Live
28 feb 2023

Arbete nära och med spänning, 2 dagar
Malmö
02-03 mar 2023

FÖRNYAT kylcertifikat kat I-IV – Live via webben, 2 dagar
Live
14-15 mar 2023

Elsäkerhet vid arbete – EvA Live via webben, 1 dag
Live
14 mar 2023