Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Malmö

När det kommer till installationsbranschen är det alltid viktigt med kontinuerlig kompetensutveckling. Det kommer ständigt uppdaterade regler och nya standarder att hålla ordning på. Hos oss på INSU kan du gå en företagsutbildning eller yrkesutbildning i Malmö som gör skillnad, både för dig som individ och ditt företag.

Yrkesutbildningar i Malmö

Vi på INSU erbjuder utbildningar och kurser inom VVS, Kyl- och värmepumpteknik, el ventilation, arbetsmiljö, juridik, ledarskap med mera. Vi arrangerar kontinuerligt yrkesutbildningar i Malmö och nya datum adderas regelbundet för att möta efterfrågan. Du kan se aktuella kursstarter i spalten till höger.

Företagsutbildningar i Malmö

Våra erfarna kursledare kan skräddarsy en företagsutbildning i Malmö bara för ditt företag. Vill du att vi sätter ihop en anpassad kurs som berör områden inom installationsbranschen med omnejd är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans kommer vi fram till ett kursupplägg som du och dina kollegor kommer ha nytta av i arbetet framöver.

Konferenshotell

Vi på INSU samarbetar med flera konferenshotell i Malmö. Det gör vi för att säkerställa en inlärningsmiljö som uppfyller våra krav. Vilket hotell det blir för just den kurs du väljer att boka kommer du se på din kurskallelse när den kommer.

Upptagningsområde

Malmö har ett stort upptagningsområde, med närhet till exempelvis Bunkeflostrand, Tygelsjö, Vellinge och Oxie. Det är vanligt att kursdeltagare kommer från hela regionen för att gå en yrkes- och eller företagsutbildning i Malmö.

I Malmö erbjuder vi:

Aktuella kursstarter

IN Elkontroll – Serviceavtal för elanläggningar, 1 dag
Live
Elinstallationsreglerna – Live via webben, 1 dag
Live
IN Elkontroll – Serviceavtal för elanläggningar, 1 dag
Live
ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
12 mar 2024
14 mar 2024
26 mar 2024

Arbete nära och med spänning, 2 dagar
Malmö
12-13 mar 2024

Elsäkerhet vid arbete – EvA Live via webben, 1 dag
Live
Grundläggande teoretisk kylteknik – Live via webben, 3 dagar
Live
19-21 mar 2024

ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL, 3 dagar
Malmö
19-20 mar 2024
09 apr 2024

Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet – Live via webben, 1 dag
Live
Elinstallationer i Lantbruk 2019:1 – Live via webben, 1 dag
Live