Generic filters
Exact matches only

Ventilation – Utbildning

Bra luftkvalité och inomhusklimat i fastigheter är A och O för att både människor och maskiner ska fungera bra. Detta faktum bidrar till en gynnsam arbetsmarknad för dig som jobbar med ventilation. Utbildning inom området gör dig extra eftertraktad!

Ventilationsutbildning

På INSU kan du gå allt ifrån en grundläggande ventilationsutbildning där du lär dig göra rätt från början (och slipper massa ”backjobb”) till avancerade specialistutbildningar. På påbyggnadskurserna lär vi oss att justera luftflöden för att energioptimera och mycket mer. Det finns något för alla nivåer!

Påverkar arbetsmiljön

Du kommer märka att ventilationsområdet breddas i takt med att du lär dig mer och går utbildning. Ventilation är ett ständigt aktuellt ämne som påverkar arbetsmiljön för miljontals svenskar varje år. Det finns stora möjligheter att göra skillnad!

Varför läsa ventilationskurser?

Kurserna inom ventilation ger dig goda kunskaper om hur olika ventilationssystem är konstruerade. Med höjda energimål hos de flesta branscher i samhället ställs det höga krav på en välfungerande ventilation. Ventilationslösningen är både en energi- och kostnadsfråga.

Certifiera dig enligt OVK

Ska du förnya din behörighet eller planerar du att ansöka om OVK-behörighet? Då ska du kolla in vår ventilationsutbildning som är specifikt framtagen för det ändamålet.

Boka Ventilations-kurser här nedan!

Uppåtvindar för dig inom ventilation.

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30