Generic filters
Exact matches only

Yrkesutbildning Örebro

Söker du efter en yrkesutbildning i Örebro inom EL-, Ventilations- eller VVS-branschen? Då har du kommit rätt. Vi på INSU arrangerar utbildningar och kurser inom installationsbranschen. Till vår hjälp har vi engagerade lärare och kursledare som har yrkeserfarenhet från ämnena de undervisar inom, vilket säkerställer ett branschnära lärande.

Användbara yrkesutbildningar i Örebro

Vårt mål är att erbjuda kvalitativa och användbara yrkesutbildningar i Örebro. Kunskaperna du får hos oss ska direkt kunna omsättas i praktiken när du återvänder till din arbetsplats. Våra utbildningar ges på både grund- och avancerad nivå. Hos oss får du möjlighet att utöka dina kunskaper inom ett ämne du är bekant med – eller lära dig mer om ett helt nytt ämne.

Efterfrågade kunskaper

När vi utformar våra kursplaner har vi kontakt med företag och yrkesnämnder som är verksamma inom branschen. På så sätt får vi uppdaterade lägesrapporter om vilka kunskaper som efterfrågas just nu. Installationsbranschen utvecklas ständigt med nya riktlinjer och regler. När du går en yrkesutbildning i Örebro hos oss får du koll på det senaste inom din bransch.

Företagsutbildning i Örebro via INSU

Vi arrangerar inte bara yrkesutbildningar i staden. Du kan även boka in oss för en företagsutbildning i Örebro. Vi kan arrangera utbildningar och kurser i lokaler som vi själva står för, eller så kommer vi ut till ert företag. Utbildningens innehåll kan utformas efter dialog med företaget i fråga – tillsammans kommer vi fram till en passande lösning.

Exempel på utbildningar i staden

Aktuella kursstarter

ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
13 jun 2023
15 jun 2023
21 jun 2023

Elsäkerhetsledare – Live via webben, 1 dag
Live
Solcellsanläggningar – Installation och säkerhet – Live via webben, 1 dag
Live
FÖRNYAT kylcertifikat kat I-IV – Live via webben, 2 dagar
Live
05-06 sep 2023

Elsäkerhet vid arbete – EvA Live via webben, 1 dag
Live
Elinstallationsreglerna – Live via webben, 1 dag
Live
ELBAM – Bättre arbetsmiljö EL – live via webben, 3 dagar
Live
19 sep 2023
21 sep 2023
28 sep 2023

Laddning av elfordon – Live via webben, 1 dag
Live
Grundläggande elsäkerhet – Live via webben, dagar
Live
Preparandkurs Behörig Installatör Fastighetsnät live via webben, 1 dag
Live