Generic filters
Exact matches only

INSU:s favoritutbildningar beviljade av Myndigheten för yrkeshögskolan

Idag den 11 januari presenterade Myndigheten för yrkeshögskolan vilka ansökningar som beviljas med start hösten 2022. INSU har glädjen att få fortsatt förtroende att utbilda Kyl- och värmepumptekniker och Elteknikingenjör med AL. Ytterligare sex yrkeshögskoleutbildningar för installationsbranschen är beviljade sedan tidigare. Det gör oss till en fortsatt viktig aktör inom utbildning i branschen, säger en stolt Maria Tengner, chef för INSU:s yrkeshögskola

 

INSU är Installatörsföretagens utbildningsbolag. Vår vision är att vara den självklara utbildnings- och utvecklingspartnern som säkerställer branschens kompetens nu och i framtiden. Vi utbildar idag inom 3 olika verksamheter som är; utbildning till företag och privatpersoner, gymnasieutbildning och yrkeshögskola.

Yrkeshögskolan har vuxit under åren och är en mycket attraktiv utbildningsform. INSU erbjuder utbildningar där du lär dig ett yrke från grunden, som till exempel Kyl- och värmepumptekniker och Elteknikingenjör med AL. Vi har även utbildningar som Solenergiprojektör, Ventilationsinjusterare och Projektledare VVS, utbildningar där du specialiserar och vidareutbildar dig.

Installationsbranschen har en nyckelroll i arbetet med energieffektivisering i Sverige och att bidra till världens klimatarbete. Därför är vi mycket stolta och glada att kunna hjälpa till att säkerställa branschens kompetens för framtiden, säger Maria Tengner.

 

1 FEBRUARI ÖPPNAR ANSÖKAN TILL FÖLJANDE YRKESHÖGSKOLEUTBILDNINGAR 

Solenergiprojektör
Ventilationsinjusterare
Projektledare VVS
Kalkylator VVS
VVS-ingenjör
Auktoriserad Elinstallatör
Kyl- och Värmepumptekniker
Elteknikingenjör med AL


KONTAKT

Maria Tengner
Tel: 010 – 188 35 71
E-post maria.tengner@insu.se