Search
Generic filters
Exact matches only

Kyl- och värmepumpteknik – Utbildning

Har du siktet inställt på att utöka dina kunskaper på en branschnära kyltekniker-utbildning? Eller vill du som värmepumpstekniker lära dig senaste nytt och bli aktuell för fler uppdrag? Då är du välkommen till oss på INSU. Vi erbjuder högkvalitativa kyl- och värmepumpteknik-utbildningar som varvar teori med praktik. Kyl- och värmepumptekniker med uppdaterade kunskaper är alltid eftertraktade på arbetsmarknaden.

Stor efterfrågan på kyl och värmepumptekniker

Den tekniska utvecklingen går fort och det skapas ständigt nya branscher som är i behov av värme- och kylteknik. Nya användningsområden för värme- och kylteknik skapar i sin tur ett stort behov av personer som genomgått en värmepump- och kylteknikutbildning. I vårt utbud hittar du flera kurser som är speciellt framtagna för dig som vill gå en kyltekniker-utbildning.

Utbildning – Kyltekniker

På våra kurser inom kylutbildning lägger vi stort fokus på den praktiska biten, där vi går igenom hur du kan arbeta med drift, service och installation av kylaggregat. Vi kollar närmare på lagar, systemuppbyggnad, kvalitetssystem och mycket mer.

Värmepumpteknik

På momenten inom värmepumpteknik lär vi dig att montera och serva värmepumpar. Kurserna passar dig som ska arbeta praktiskt med installation och drift av värmepumpar. Vi på INSU håller i både grund- och vidareutbildningar, inom både kyl- och värmepumpteknik.

Vad används kyl- och värmepumpar till?

Användningsområdet för kyl- och värmepumpar är brett. Tekniken hjälper frysdiskar att hålla kylan, serverhallar att hålla rätt temperatur och luftvärmepumpen att blåsa ut skön värme.

Nytt eller förnyat kylcertifikat

Som examinationscenter för INCERT kan vi förbereda dig inför examinationsprovet om du ska skaffa nytt eller förnya ett kylcertifikat. För dig som vill göra din kyltekniker-utbildning på distans finns det möjligheter till det.

Välkommen att utforska vårt kursutbud här nedan för att boka en kurs inom Kyl- och värmepumpteknik!

CO2, Ammoniak, F-gasförordning.

Visa endast distansutbildningar
Kurs
Ämnesområde

Mer än bara företagsutbildningar

Vi ger dig gärna guidning och råd både som privatperson och anställd vad gäller våra utbildningar och tjänster. Kontakta oss på kontakt@insu.se eller 010-188 35 30