Search
Generic filters
Exact matches only

Laddning av elfordon – Ny utbildning online

Mer än en tredjedel av alla bilar som säljs i Sverige är laddningsbara. Utbyggnaden av antalet privata och publika laddningsstationer ökar och många fastighetsägare tittar på vilka olika möjligheter som finns för just deras fastighet. Varje ny kund som köper ett laddningsbart fordon behöver hjälp för att få en säker laddningsplats.

 

Ökad efterfrågan

Elbilsmarknaden har tagit jättekliv senaste åren och det finns fler hybridmodeller än någonsin. Miljömedvetenhet och högre kunskap i hur förbrukning av energi kan anpassas i vår vardag gör att fler nu väljer dessa alternativ. Till detta kommer utmaningen att bygga ut möjligheterna för att fler ska kunna ladda sitt fordon och frågan är ett hett diskussionsämne i många samfälligheter.

På arbetsplatser ser behovet likvärdigt ut och vid detta paradigmskifte behövs fler installatörer med kunskap om hur man på ett säkert sätt genomför de förbättringar som krävs.

Under 2020 har 77 000 laddbara bilar registrerats vilket är en ökning med 116 procent från tidigare år. Lätta lastbilar fortsätter också att öka även om det sker i lugnare takt. Den gröna omställningen bidrar till ett ökat behov av laddningsplatser runt om i hela landet.

På INSU har vi nu tagit fram en utbildning för dig med goda kunskaper som elektriker för att bemöta efterfrågan.

 

Utbildningen genomförs digitalt – 18:e mars samt 20:e april

Vi gör det genom en lärarledd utbildning, live via webben och har två aktuella starter planerade. Efter en lyckad genomförd pilot-kurs så känns det otroligt spännande att få ge möjligheten till fler.

Kommande två kurser sker 18:e mars samt 20:e april. Varje utbildningstillfälle har ett bestämt antal platser så blir efterfrågan stor kommer det nya tider framåt.
Mer information och möjlighet att boka hittar du via länken nedan. Vid frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta oss på telefon eller mail.

 

Laddning av elfordon – Live via webben

Begränsat antal platser.