Generic filters
Exact matches only

Bli vår Försäljningschef!

INSU AB

Nyköping

Chefstjänster/ Styrelse-uppdrag

Kort presentation

Är du en coachande ledare med erfarenhet inom B2B tjänstesälj? Gillar du att samarbeta med andra och att skapa relationer för att på ett affärsmässigt sätt driva försäljningen till nästa nivå? Sök då denna tjänst som Försäljningschef till INSU i Nyköping!

INSU är Installatörsföretagens utbildningsbolag. Vår vision är att INSU är den självklara utbildnings- och utvecklingspartnern som säkerställer branschens kompetens nu och i framtiden. Vi erbjuder både grund- och vidareutbildningar inom VS, ventilation, kyl- och värmepumpsteknik, styr- och reglerteknik, energi, el och ledarskap.

På INSU arbetar vi för att utvecklas i nära samarbeten. Vi löser problem och utvecklas tillsammans och våra värdeord ska prägla vår vardag. Alla på INSU tar ansvar för företagets bästa – ”från mitt till vårt” genom att vara:

•        Modiga

•        Professionella

•        Generösa

•        Initiativtagande

•        Stolta över våra gemensamma insatser och glädjas med andras framgång

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Försäljningschef på INSU kommer du att agera bollplank till säljarna och ser till att de utvecklas och har rätt förutsättningar i sitt säljhantverk. Du arbetar med att implementera en tydlig säljprocess i gruppen och gör uppföljningar hos kunderna så att ni upprätthåller en långsiktig relation. Du ansvarar för att det finns en kund- och affärsstrategi och har ekonomi- och budgetansvar. Du kommer även att vara operativ i ditt arbete och arbeta nära kunderna. Du har personalansvar för fyra personer och sitter med i ledningsgruppen.

Din profil

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av B2B tjänstesälj. Du är van vid att driva och leda affärer och har god insyn i branschen, kanske inom bygg, el, teknik, VVS, säkerhet eller liknande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort. Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av personalansvar och eftergymnasial utbildning inom området.

Som person är du en relationsbyggare som brinner för försäljning och ledarskap. Du är en lagspelare som gillar att samarbeta med andra. Du har ett affärsmässigt tänk där både kunden och organisationen ska bli nöjda. Du anpassar dig efter situation och är rak och tydlig i din kommunikation.

Ansök redan idag!

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Anastasia Almasidis, 0790–984164, anastasia.almasidis@unikresurs.se

Frida Stern, 0704–106395, frida.stern@unikresurs.se

Väl mött!