Generic filters
Exact matches only

Välkommen till INSU Niklas Jansson

Vi är stolta och glada att få presentera vår nya medarbetare Niklas Jansson. Han har stort kundfokus och lång erfarenhet att arbeta fram kundanpassade lösningar. Han har ett aktivt liv som få. Vi hoppas att du som kund och samarbetspartner ska tycka om honom lika mycket som vi gör på INSU.

Niklas Jansson har en yrkesbakgrund som VVS-montör. Efter några år inom installationsbranschen började han arbeta med fastighetsförvaltning hos Vattenfall. Här drev han projekt inom fastighetsförsäljning, miljöcertifiering, drift och underhåll. Arbetsområdet var ”söder om Stockholm”. 1999 valde han att tacka ja till brandskyddsföretaget Presto när de lockade med en tjänst på hemmaplan. Här arbetade han med installation av brandskyddssystem sedan projektledare för att slutligen jobba som Key Account Manager de sista 10 åren.

Han har arbetat som säljansvarig för Skandinavien och Baltikum för Viking, ett amerikanskt brandskyddsföretag. Närmast kommer han från norska Firesafe där han under sex år bland annat arbetat med att bygga upp en ny marknad i Sverige.

”VI BYGGER INFRASTRUKTUREN I BRANSCHEN”

Niklas har alltid fokus på att skapa lösningar efter kundens behov. Han är van vid både stora och små projekt. – Jag tycker en personlig relation med kunden är viktigt. Att lyssna på kunden och skapa förtroende för att kunna ge rätt råd och vägledning till den bästa lösningen, säger Niklas. – INSU arbetar med långsiktiga relationer och har fokus på att leverera kvalité till kunden. För mig känns INSU som rätt företag att jobba på. Vi bygger infrastrukturen i installationsbranschen.

”FISKA ÄR EN FAVORITSYSSELSÄTTNING”

– Jag har ett aktivt liv. Tycker om friluftsliv och sådant som känns bra för både kropp och själ. Det kan vara allt från att gå och gymma till att paddla kajak eller cykla mountain bike. Jag vandrar gärna, spelar golf och åker skidor både på längden och utför. Fiska är en favoritsysselsättning och tidigare jagade jag en hel del.

– Jag har inga svårigheter att fylla min fritid med aktiviteter. Men det är som sagt viktigt att fylla den med sådant som känns bra för både kropp och själ. Därför har min familj också en stor plats i livet.


Varmt välkommen Niklas säger vi på INSU!

PS. Niklas kontaktuppgifter hittar du här >>