Generic filters
Exact matches only

Säg hej till Therese och Ingela

Vi hälsar våra nya medarbetare Therese Hultgren och Ingela Urborn varmt välkomna till INSU och hoppas att ni som kunder, deltagare och samarbetspartners ska trivas lika bra med dem som vi gör!

Säg hej till Therese Hultgren!

Nyss stod hon i klassrummet på högstadieskolan i Åby och lärde ut Pythagoras sats och hur man stavar till because. Nu koordinerar och leder hon yrkeshögskolestuderande som utbildar sig till bland annat elteknikingenjörer och projektledare inom VVS.

Sedan ett par veckor tillbaka är Therese Hultgren utbildningsledare/koordinator på INSUs yrkeshögskola. Här är de studerande äldre än de hon jobbat med tidigare och arbetsuppgifterna som gått från att undervisa till att leda och koordinera är nya.

Vem är då tjejen som vågar ta utmaningen och byta arbetsuppgifter efter 15 år som lärare?

– Jag har en bakgrund som lärare i matematik och engelska. Jag har jobbat på skolor i Norrköping, Nyköping och Åby. Efter 15 år som lärare kände jag att det var dags att ta nya utmaningar.

Jag gillar att ta mig utanför komfortzonen och prova på nya saker.Jag valde att söka till INSU och som utbildningsledare/koordinator för att jag ville vara kvar i utbildningsvärlden. Min förhoppning är att mina pedagogiska kunskaper ska komma till nytta även i min nya roll.

”Jobb, familj och vänner i fokus”

Förutom att jobbet är viktigt för mig så är familj och vänner mitt fokus. Jag bor i Krokek med min man och våra två döttrar, 4 och 8 år gamla. Ledig tid ägnar vi gärna åt att umgås med familj och vänner eller pyssla hemma – när man bor i villa finns alltid något att göra.

Vi vistas också gärna i familjens sommarstuga i Oxelösunds skärgård. Där finns barnens mormor och morfar nära samt ett hav och en skärgård som jag älskar.

Har du någon oväntad talang eller speciellt intresse du brinner för?

– Jag har ägnat många år åt att spela volleyboll, och hunnit med några säsonger i elitserien. Det är dock länge sedan nu, men grunderna sitter i ryggmärgen och det är roligt att spela lite när tillfälle bjuds.

Jag tycker även att det är roligt och avkopplande med bakning, matlagning och trädgårdsfix och förhoppningen är att kunna lägga lite mer tid på det nu när barnen blir allt större. Jag har ett växthus på tomten som jag gärna skulle använda mer än vad jag gör idag.

Säg hej till Ingela Urborn!

Att Ingela har jobbat med service och administration största delen av sitt arbetsliv märks. Hon är alltid glad, hjälpsam och lösningsfokuserad. Hon är nyfiken och vill gärna lära sig nya saker. 

Ingela Urborn är sedan 1:a april ekonomiassistent/administratör på INSU. Hon har varierande arbetsuppgifter så som fakturering och bokföring samt kursadministration och växel.

Ingela berätta lite om dig själv.

-Jag har tre barn, två stora killar och en tjej som tar studenten i år. Jag har glädjen att ha tre barnbarn i åldrarna mellan tre månader till två och ett halvt år. Vi har också en kanin i familjen som gärna hoppar upp i soffan och vill gosa.

”Deckare och spänningsromaner är favoriter”

På min fritid ägnar jag mycket tid till familj och vänner. De är viktiga för mig. Övriga saker jag gärna gör på min fritid är baka, laga mat, vara ute i naturen och att läsa deckare och spänningsromaner.

Vad var anledningen till att du valde att söka till INSU?

– Jag kände en hel del som arbetade på INSU. Jag tyckte det var ett trevligt gäng på företaget och ville gärna bli en del av det. Jag var även sugen på nya utmaningar och att lära mig nya saker.

Här får jag verkligen lära mig mycket nytt. Jag arbetar i en mängd olika system för kursadministration och ekonomi. Det är intressant att följa hela kedjan från kursbokning till bokförd faktura.

Vi hälsar våra nya medarbetare varmt välkomna till INSU och hoppas att ni som kunder, deltagare och samarbetspartners ska trivas lika bra med dem som vi gör!